Uw kind aanmelden

Fijn dat u interesse heeft in onze school. Welkom!

We gaan er met ons team voor zorgen dat uw kind een fijne en leerzame schooltijd krijgt.

Aanmelden van uw kind(eren) kan op elk gewenst tijdstip.
Kinderen die in schooljaar 2020-2021 starten graag aanmelden voor 1 maart 2020.

• Het aanmelden gebeurt middels een inschrijfformulier. Dit formulier vindt u hier.
  • Na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier, wordt er een bevestiging van aanmelding naar ouders/ verzorgers gestuurd.
  • Ongeveer drie maanden voor de vierde verjaardag van het kind worden ouders/verzorgers uitgenodigd voor een intakegesprek met de leerkracht.

Jaarlijks worden er in de maand januari Open Dagen gehouden, waarbij nieuwe ouders/ verzorgers een kijkje kunnen nemen in de school. Tevens wordt veel informatie verstrekt en kunt u presentaties over de manier waarop we werken bijwonen.

Open dagen gemist of wilt u graag een persoonlijk gesprek en rondleiding? Dat kan uiteraard ook. Bel gerust even om een afspraak te maken. We laten u graag onze school zien. Tel. 0413-472517; u kunt vragen naar Susan Jansen of naar René Rooijakkers.