https://bsodaschool.nl/wp-content/themes/gymappstest Welkom! | Odaschool voor basisonderwijs

Welkom!

Uw kind aanmelden

Wat fijn dat u gekozen heeft voor onze school. Welkom!

We gaan er met ons team voor zorgen dat uw kind een fijne en leerzame schooltijd krijgt.

Aanmelden van uw kind(eren) kan op elk gewenst tijdstip.
Kinderen die in schooljaar 2022–2023 starten graag aanmelden voor 1 maart 2022.

• Het aanmelden gebeurt middels een inschrijfformulier. Dit formulier vindt u hier.
  • Na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier, wordt er een bevestiging van aanmelding naar ouders/ verzorgers gestuurd.
  • Ongeveer drie maanden voor de vierde verjaardag van het kind worden ouders/verzorgers uitgenodigd voor een intakegesprek met de leerkracht.

Op zaterdagochtend 22 januari 2022 organiseren wij een kijkochtend. Op deze ochtend kunnen nieuwe ouders/ verzorgers een kijkje komen nemen in de school. Tevens wordt veel informatie verstrekt en kunt u presentaties bijwonen over de manier waarop we werken.
Wilt u een persoonlijk gesprek en/of rondleiding? Dat kan uiteraard ook. Bel gerust even om een afspraak te maken. We laten u graag onze school zien. Tel. 0413-472517; u kunt vragen naar Susan Jansen of naar René Rooijakkers.

Voor een kort introductie filmpje van de school klikt u hier

Wanneer u een informatieboekje van de school wilt ontvangen, sturen wij u dat graag toe. Ook dit kunt u kenbaar maken via bovengenoemd mailadres.

Hopelijk tot snel!