https://bsodaschool.nl/wp-content/themes/gymappstest HumanKind | Odaschool voor basisonderwijs

HumanKind

Buitenschoolse Opvang De Dommelclub in Sint-Oedenrode

Buitenschoolse Opvang De Dommelclub in Sint-Oedenrode organiseert voor kinderen van 4 tot 13 jaar na school en in de vakanties talloze leuke activiteiten. We stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K’nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Die diversiteit zie je ook terug in de inrichting van de BSO. Verschillende activiteiten hebben daar een eigen plekje. Er is een atelierhoek met volop creatief materiaal, een bouwhoek met Lego, een poppenhoek voor de kleintjes, een hanghoek voor de groten om lekker te kletsen. Buitenschoolse opvang is tenslotte vrije tijd. Dat wil zeggen dat er veel kan, maar niets hoeft. Wij stimuleren kinderen om nieuwe dingen te ontdekken, maar laten ze vrij in hun keuze.

Bij BSO De Dommelclub gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen op het plein, een boodschap doen bij de bakker of een uitstapje. Samen maken we er een gezellige boel van en als de ouders komen, zeggen de kinderen: ‘Hé, nu al!’